Odbačeno siroče 1353. epizoda – Čakor donosi slobodu narodu, KRAJ SERIJE!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1353. epizoda – Čakor donosi slobodu narodu, KRAJ SERIJE!

By  | 


Ranviđej se zabrine i pita koje su to gluposti.
Čakor: ,,Da, treba da ti ispričam početak tvog uništenja. Papiri koje si potpisao nisu bili papiri sklapanja naše saradnje, već papiri tvoje kuće i imovine. U svojoj pohlepi nisi ni pročitao, samo potpisao!”
Đaja doda: ,,I završili smo tvoju igru prolivanja krvi koju si igrao sa naivnim seljanima. Milicija je zatvorila mesto za borbu (rvanje)!”
Anđor se dere na njega: ,,Dođe mi da ti smesta oduzmem dah! Ali ne, najviše bolova si dao mojoj majci, zato je samo i samo njeno pravo da te ubije!”
Ona digne pištolj s poda i uruči ga majci govoreći joj da ubije ovo čudovište. Čakor uzme pištolj i uperi u Ranviđeja, ali on vešto izvadi svoj pištolj i uperi u nju.
nđor će: ,,Koji kreten si ti, Ranviđej. Oružje si izvadio, ali nisi lepo proverio ima li u njemu metaka ili ne!”
Tetka pruži svoj dlan i pokaže na metke unutra. Ranviđej vidi ovo i naljuti se. Anđor uzme iz tetkinih ruku metke i pobaca ih okolo govoreći da su oni tu. Ranviđej pokuša da puca, ali ne uspe i baca pištolj dole uz urlik. Svi bodre Čakor da ga ubije i podsećaju na njegove zločine.
Čakor gleda besno Ranviđeja i govori mu odlučno: ,,Ne verujem u šta si me pretvorio, Ranviđej. Nisam ni pomišljala da ću ponovo nekog morati ovako da ubijem, ali značenje tvoji smrti bi bilo život za sve njih. Zato se neću nimalo premišljati oko tvoje smrti! Moraćeš da umreš, Ranviđej!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site