Presuda - od 41. do 43. epizode- Ilgaz nalazi ubicu!T

Turske Serije

Presuda – od 41. do 43. epizode- Ilgaz nalazi ubicu!

By  | 

41: Ilgaz otkriva identitet psihopate koga traže. Sada je potrebno vrijeme da pronađe potrebne dokaze i da osigura pravdu. Ceylin nakon što je oslobođena, bori se sa traumama koje je doživjela. Yekta je na korak da povrati nazad svoje dane slave i jača svakim danom što tim dovodi do ludila. Yektin plan mijenja sve. Ilgaz je srećan što je uspio vratiti Ceylin, ali sada ga čeka neočekivan izbor, izbor na liniji života i smrti. Ova iznenadna odluka koju će donijeti mijenja život iz korijena i počinje nova borba.

42: Ilgaz napokon nalazi bunar ubicu koga je tražio danima i prisiljen je da upuca Buraka. Sada je rastrgan na dvije strane, sa jedne strane je mogućnost da postane ubica, a sa druge strane kritična situacija njegovog prijatelja Erena. Iako se sve čini da je baš onako kako izgleda, Yekta je ipak tu da umiješa svoje prste. Sada ima uticajnu i bogatu osobu na svojoj strani i stvari idu kako on zeli.
Ilgaz sada treba Ceylin više nego ikada. Sada svi mogu da izgube ono što najviše vole.

43: Ilgaz se bori sa svojom savješću i biti udaljen sa posla koji je njegov život, teško mu pada. Yekta je našao priliku za osvetu koju je čekao mnogo vremena. Istraga glavnom inspektora HSK se nastavlja i počinje rad na novom planu koju je uspješan. Ceylin je uz svog muža i prijatelje koji su kažnjeni kao da su oni kriminalci. Ali osim ovog velikog rata, novi rat počinje koji zabrinjava obje porodice, a Ceylin i Ilgaz nemaju pojma o čemu je riječ.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site