Prkosna ljubav – 100. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 100. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 100. epizoda

Advokat Basera pokazuje Kamili i Danijelu dokument kojim je Alonso preneo ranč na njih dvoje, a zatim objašnjava kako su mu uopšte dostavili taj dokumenat. Rosario priznaje da mu je to isporučila jer je to od nje lično Alonso tražio.
Amanda govori Nataliji da je Dionisio Ferer njen otac, međutim, da je on zao čovek i da je skoro poslao nekoga da povredi advokata Baseru. Ona dodaje da joj je Dionisio pretio da će joj nauditi, pa je zamolila Kamilu, Danijela i Terezu da joj pomognu i zaštite i nju (Nataliju).
Isadora naređuje zaposlenima na ranču da spale sve što pripada porodici Monterde, i da nakon toga bager prekopa ranč. Zaposleni odbijaju da to učine, na šta im Isadora poruči da može da radi šta hoće jer je sada ona vlasnica ranča. Danijel stiže na ranč prilikom čega pokušava da je spreči da spali stvari. Svima govori da Isadora nije vlasnica La Malkeride jer mu je Alonsova biološka majka Čajo dala dokument kojim se potvrđuje da ranč pripada njemu i Kamili. Advokat Besera potvrđuje da je dokument validan, da ga je on sastavio i da ga je Alonso potpisao svojim otiskom prsta, koji važi kao potpis.
Marijano kaže Pablu da je njegov otac požurio da vidi Isadoru nakon što ga je pozvala u pomoć. Doda da postoji nešto čudno u njihovom prijateljstvu. Pablo misli da je Isadora veoma opasna.
Gospodin Estevez kaže Dionisiju da će, ako mu ne preda La Malkeridu, morati da isplati sve investitore, a Isadora i on (Dionisio) bi mogli provesti ostatak života u zatvoru zbog prevare.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *