Ranjene ptice 25. i 26. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 25. i 26. epizoda!

By  | 

Ranjene ptice 25. i 26. epizoda!
25. epizoda

Ulvije obećava Leventu kako će dovesti njegovu sobu u staro stanje, ali je on razočarava informacijom da ipak neće ostati u konaku, te da se vraća svom usamljenom životu. Dogan saznaje gde Merjem radi, te o tome obaveštava Tekina koji odlučuje da poseti taj famozni konak koji je omogućio Merjem da redovno donosi novac za menice. U konaku postaje sve napetije između Asli i Merjem. Tekin je mnogo uzrujan videvši da Merjem provodi mnogo vremena s Leventom.
26. epizoda
Džemil i Ajše ručaju zajedno i Ajšina ljubav raste. Hulija naređuje direktoru finansija da njoj lično uruči petogodišnje izveštaje kako bi prikrila svoje mutne radnje. Neriman nagovara Tekina da dođe da zaprosi Merjem. Levent se neprestano ljuti na Merjem, a ona pati zbog toga. Melis stiže u konak. Merjem je šokirana Tekinovom prosidbom i što je sve dogovoreno bez njenog znanja. Ulvije prekorijeva sina i govori mu kako ne treba biti toliko grub prema Merjem.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!