Rishta Likhenge Hum Naya - 65. ep. - Vjenčanje Diye i Ratana!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 65. ep. – Vjenčanje Diye i Ratana!

By  | 

Ratan govori svešteniku da će se Diyino i njegovo vjenčanje desiti tu. Svi su šokirani. On je uhvati za ruku i vodi na mandapu. Sajjan ga zaustavi, pita šta se sa obećanjima koja se daju tokom vjenčanja? Da li on to može ispuniti? On joj je otac i ne može to odobriti dok ne bude siguran. Ako se on kasnije pokaje, šta će biti sa njegovom kćerkom? To je vjenčanje, nije obećanje od 12 godina. To je za čitav život. Ratan govori da će ispuniti svoje dužnosti, a ova veza je za čitav život, to je njegovo obećanje. Sajjan se zahvali. Diya pita šta to govori. Sajjan joj kaže da ćuti i radi šta se kaže. Diya nastavlja da je to pogrešno, Sajjan je podsjeti na njeno obećanje. Buvan misli kako se Diya opet vraća u palatu. Gosti se došaptavaju kako je to neprikladna veza, Ratan ima 21 godinu, a žena 30. CT je zabrinuta. Ratan i Diya razmijene vijence. Gledaju se. Sveštenik im kaže da sjednu. Diyina mama im zaveže marame, odnosno uradi “ghatbandhan”.
Sajjan preda Diyinu ruku u Ratanovu. Ukućani palate su nezadovoljni ovim tokom događaja. Diya i Ratan ustaju da rade krugove oko vatre. Prisjećaju se prijašnjih obećanja. Ratan misli kako je to kompromis, a ne vjenčanje. Diya razmišlja o svim dužnostima. Završe sa krugovima. Diya je zabrinuta. Ratan joj stavi mangalsutra i vermilion na čelo. Diya zatvori oči. Sveštenik ih proglasi mužem i ženom. Kaže im da uzmu blagoslov starijih. Ratan se sagne da dotakne Diyi stopala. Sveštenik ga zaustavi i govori da je mislio na porodicu. Svi se smiju. Gosti komentarišu da takva vjenčanja ne opstaju dugo. CT je neodlučna, ali je Bhuvan natjera da ih blagoslovi. On ih lažno blagoslovi. Kao i svi ostali članovi.
Najava: Isha govori Diyi da zakorači u posudu punu crvene boje i onda zakorači u kuću. Ratan hoda vezan maramom za nju. Ide prvi i ne obazire se na Diyu koja trči za njim. CT je uznemirena.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno