Shakti 490. ep., Harman i Đaslin upoznaju Samira, Karina traži Somiju, Balvinder ošamari Ravi!

Indijske Serije

Shakti 490. ep., Harman i Đaslin upoznaju Samira, Karina traži Somiju, Balvinder ošamari Ravi!

By  | 

Neki muškarac ulazi u Harakovu kuću i preti da će reći njegovu tajnu svima. Harak Sing biva upucan. Harman i Đaslin se upoznaju sa Samirom i dolaze u njegovu prodavnicu, ali ih tada Prito zove i informiše da je Harak Sing u bolnici. Harman i Đaslin ulaze u kola i vraćaju se u Gurdaspur. Karina vidi to i smeška se, sada će moći da nađe Somiju i da je ubije. Ravina se isto smeška. One traže Somiju. Samir odvodi Somiju u hram. Karina i Ravina idu ka hramu i na korak su da vide Somiju… 😱

– Najava:
U ponedeljak (30. 4. 2018.) biće napeto.
Harman i Đaslin se vraćaju u Ludijanu i nastavljaju potragu za Somijom. Oni dolaze u hram u kome je Somija… Da li će Harman konačno videti Somiju i spasiti je od Karine i Ravine ili ne?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *