Shakti 509. ep.,Samir voli Somiju i želi je oženiti!

Indijske Serije

Shakti 509. ep.,Samir voli Somiju i želi je oženiti!

By  | 

Harman kaže da je tako blizu Somiji (oseća to), ali nikako da se vide i ne zna koliko je još prepreka pred njim. Malika ga teši i moli da ima strpljenja, dobiće sigurno uskoro kojekakvu informaciju. Komšije su se okupile, skidaju i cepaju postere…
Somija je odlučna da se nikada više ne vrati tamo u Gurdaspur, samo je za njih nevolja. Moli se…

Samir donosi Somiji čaj, ali Somija odbija da pije. Žene koje su prodavale igračke dolaze tu i dobijaju platu (zaradu).

Harman, Đaslin i Malika (Saja) gledaju zapanjeno iscepane postere. Malika kaže sada sigurno da neko ne želi da im dopusti da nađu i vrate Somiju kući. Đaslin kaže da ih je neko napao i pokušava ih sprečiti uporno, ispriča im sve… Kako je Harak Sing zao i sve. Harman steže besno šaku u pesnicu: ,,Da. On je krivac. Sve je tako povezano… Od… Povezano je od onoga dana kada je Kišanlal upucao Haraka. Ovo je sve Harakov plan bio. On se pravio da je sa mnom i da je prihvatio Somiju, a zapravo… Znao sam. Prevarant je. Ja ću mu pokazati…”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!