Shakti 509. ep.,Samir voli Somiju i želi je oženiti!

Indijske Serije

Shakti 509. ep.,Samir voli Somiju i želi je oženiti!

By  | 

Malika ga zaustavlja: ,,Harak Sing ne sme da zna da smo ga provalili. Moramo se praviti da ne znamo ništa. Ovo je njegova zavera protiv tebe i Somije. Želi da vas razdvoji. Verovatno planira i da ubije Somiju.”
Harman kaže da prvo moraju da uhvate Kišanlala, koji radi za Haraka, da bi došli do Somije. Đaslin potvrdi i kaže da je to za njih lako, nasmeši se utešno.

Đit (Ravin udvarač i Harmanov neprijatelj) zahvaljuje se Ravi na prelepoj večeri i ponudi joj da je odveze kući. Ravi kaže da će biti problem ako ih ukućani vide, već sumnjaju na nju, odbija. Đit joj daje kreditnu karticu i glumi saosećajnost i dobrotu: ,,Znam da si tamo

sama i da su svi protiv tebe. Ne daju ti ni novčić. Želim da ti pomognem. Uvek sam tu za tebe… Primi ovaj moj mali poklon.”
Ravi ga pita zbunjeno zašto to sve radi za nju. Đit joj izjavljuje ljubav i kaže da je voli puno i razume, sada je u njenom životu i učiniće nju i njenog sina srećnim. Ravi se okreće i odšeta odatle. Đit je gleda i ćuti…
Muzika je u pozadini….
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!