Đavo uspeva da se domogne dragulja!

Indijske Serije

Simar – 27. 03. 2016. – Đavo uspeva da se domogne dragulja!

By  | 

capture-20160327-211234

Sankalp ih moli da ga puste, nece vratiti dragulj nazad. Karuna ga moli da vrati dragulj. Sankalp ugleda kako Djavo samo sto nije ispunio Kusino celo sindurom. Sankalp: “Cekaj, dajem ti ga!” Prem kaze Sankalpu da mu da dragulj. Sankalp doda dragulj Satu-u. Simar ih moli da prestanu sa tim. Satu je na korak da da taj dragulj Djavolu. Simar ga moli da stane, on preda dragulj Djavolu. Svi su zapanjeni. Satu govori da ce barem njihove zene biti bezbedne. Djavo govori da je njegovo cekanje zavrseno, samo on ce vladati tom planetom. Ovaj svet ce sada postati djavolji. Djavo ce biti jedini vladar. On im se pridruzi. Satu veli da su mu dali sta je zeleo, neka im sada vrati zene. Djavo pita kakva ce biti razlika izmedju njega i Boga, ako on (Djavo) bude ispunjavao obecanja. Zatim im otkrije da je to bila njegova igrica kako bi im oduzeo dragulj. Istu igricu su i oni igrali sa njim. Kaze da je i u njima bio demon, zato su izdali svoju porodicu. Satu pita kako ce sada pogledati u oci svoju porodicu. Sankalp kaze da ne mogu cak ni da se izvine. Simar kaze da nema potrebe, Shailu je pita da im oprosti. Simar: “Ne govorite to, svi mi ponekada odustanemo. Rat se jos uvek nije zavrsio. Kao i svaki put, i ovoga puta ce samo istina pobediti.” Staramajka: “Ali, taj Djavo je sada jako mocan. Ne mozemo se boriti sa njim vise. Samo nas jedna moc moze spasiti, to je Bozija, Mata Ranina. Djavo se zeni sa tri mlade, Umom, Pari i Kusi… Simar: “Moras uciniti neko cudo, Mata Rani! Ucini nesto!”
Najava: Vatra “agni”-ja se pocne gasiti…

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  25 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site