Spone ljubavi 136. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brazilske serije

Spone ljubavi 136. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 136. epizoda!
U policijskoj stanici gledaju video s Magnolijinim priznanjem. Tiao je zamišlja u zatvoru. Marina i Tiago izlaze kao dvoje prijatelja. Ciro govori o tome kako je bio Magnolijin pomagač i ljubavnik. Vitoriji je neugodno i diže se od stola tokom večere s Leom i Augustom. Misael zatekne Ritinhu samu i sa temperaturom.Ruty mu pomaže s malenom. Ciro kaže da je spreman odgovarati za svoja zlodela.

Tiago odlazi Marini i kaže joj da zna da nije Isabela. Marina ga zamoli da ode. Aline dolazi kući. Yara zaključi da je Aline kriva za Ritinhino stanje. Antonio se brine o Leticiji u bolnici. Mileide i Venturini pripremaju Robinsona za političku karijeru. Luciane kaže da će se rastati od Herculesa. Pedro se pokušava zbližiti s Helo, ali ona mu ne da da bude u galeriji. Jessica se boji otići u Toronto jer joj smeta Brunino nepoverenje.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno