Spone ljubavi 136. epizoda!

Brazilske serije

Spone ljubavi 136. epizoda!

By  | 

Spone ljubavi 136. epizoda!
U policijskoj stanici gledaju video s Magnolijinim priznanjem. Tiao je zamišlja u zatvoru. Marina i Tiago izlaze kao dvoje prijatelja. Ciro govori o tome kako je bio Magnolijin pomagač i ljubavnik. Vitoriji je neugodno i diže se od stola tokom večere s Leom i Augustom. Misael zatekne Ritinhu samu i sa temperaturom.Ruty mu pomaže s malenom. Ciro kaže da je spreman odgovarati za svoja zlodela.

Tiago odlazi Marini i kaže joj da zna da nije Isabela. Marina ga zamoli da ode. Aline dolazi kući. Yara zaključi da je Aline kriva za Ritinhino stanje. Antonio se brine o Leticiji u bolnici. Mileide i Venturini pripremaju Robinsona za političku karijeru. Luciane kaže da će se rastati od Herculesa. Pedro se pokušava zbližiti s Helo, ali ona mu ne da da bude u galeriji. Jessica se boji otići u Toronto jer joj smeta Brunino nepoverenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site