Stogodišnje čudo - 7. epizoda!

Turske Serije

Stogodišnje čudo – 7. epizoda!

By  | 

Stogodišnje čudo – 7. epizoda!

Pronašavši Kemala povrijeđenog, Harika traži pomoć od Zeren nakon što Kemal odbija ići u bolnicu. Shvativši da ga je Džem ubo nožem, Kemal se suprotstavlja Džemu. Sureja je zbunjena nakon što pročita šta je Harika napisala u romanu. Džem odlazi da gleda Zerenin nastup i postaje partner u njenoj tajni.
  Kada se Ajsel posvađa sa Tajfunom, Turgut je priskače u pomoć. Kemal shvaća da ga je Turgut lagao kako bi zaštitio Džanan i njegovo povjerenje u njega je poljuljano. Turgut je uznemiren što je razočarao Kemala i kada sazna kome je Sureja tajno poslala novac, podijeli ovu informaciju s Kemalom. 
Harika ugleda ožiljak na Kemalovim prsima i pita ga šta mu se desilo. Kemal izbjegava da joj kaže istinu i govori joj da je samo dovoljno da ona zna da leži u njegovom srcu i poljubi je.
Harika se osmjehne i prepušta se emocijama. Ono što Sureju buni jeste da imaju dva ista pisma. Sureja govori Hariki o Ešrefovoj rani na prsima. Harika se prisjeti i ode do nje, otkopča mu košulju i ugleda ranu. Pita ga da li je Kemal ili Ešref. 
Sve epizode serije Stogodišnje čudo možete naći OVDE 
Najavu ove epizode možete pronaći OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site