Stogodišnje čudo - 8. epizoda!

Turske Serije

Stogodišnje čudo – 8. epizoda!

By  | 

Kemal dolazi pred Sureju i priznaje joj da je on Ešref. Ona se onesvijesti. Prisjeća se i govori mu kako su ga zbog nje nepravedno optužili, kaje se zbog toga. On joj govori da je prošlo 35 godina, to je sve više nebitno. Neka prihvati da on voli Hariku. Sureja ne može da se pomiri sa tim.
Obavještenje koje je stiglo u vilu zabrine Sureju. Harika na svom poslu nailazi na neočekivanog klijenta, nakon otkazivanja romana. Turgut vraća novac Ajsel.
Za Hariku ukućani spremaju iznenađenje povodom njenog rođendana i Harika je jako srećna zbog toga. Ali Kemalov dolazak uljepšava Harikin dan. Sa druge strane, Sureji je jako neprijatno kada vidi Kemala kako pleše sa Harikom, osjeća ljubomoru te govori Kemalu da se kloni i udalji od Harike. Ali buket ruža sa porukom koje dođu na adresu za Hariku, šokiraće sve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site