The Fall - četvrta sezona; bez Jamie Dornan-a?

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Americke Serije

The Fall – četvrta sezona; bez Jamie Dornan-a?

By  | 

We don’t own this pictures. 🙂

 The Fall – četvrta sezona; bez Jamie Dornan-a?
Paul Spector možda jeste mrtav, ali fanovi serije se još uvek nadaju da će imati prilike da vide još jedno poglavlje u životu Stelle Gibson. Srećom, izgleda da Gillian Anderson željno iščekuje sledeću priliku da ponovo tumači svoj lik. Loša vest je da se Jamie Dornan (Paul) neće vratiti u četvrtoj sezoni, ukoliko je bude.
Na kraju treće sezone, Stella Gibson se suočila sa Paulom Spectorom što je rezultiralo njegovim napadom na nju. Iako je Stella samo zadobila modrice nakon ovoga, ubica iz Belfasta je napao i usmrtio poslednje žrtve. Prvo je napao dr. Larson-a, a nakon toga ubio i pacijenta po imenu Mark Bailey. Na kraju je izvršio samoubistvo.
Paulova smrt je ukazivala na to da neće biti četvrte sezone serije “The Fall”. Na kraju krajeva, Stella je napustila Belfast i vratila se u London po završetku operacije “Music-Man”. Međutim, tvorac serije, Allan Cubitt je izjavio da ima još priča za ispričati, čak i bez Jamie-a.
Otkrio je da ima planove za nastavak priče Stelle Gibson. Međutim, takođe je jasno dao do znanja da četvrta sezona serije neće skoro da se realizuje, pošto želi da se skoncentriše na druge projekte, nepovezane sa zločinačkom dramom o serijskom ubici.
Gillian Anderson (Stella) je priznala da bi volela da ponovo “poseti” Stellu čim Allan Cubitt bude bio slobodan. Takođe je izjavila da jedva čeka da ponovo počne da snima za novu sezonu.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno