Toscana 1 i 2 epizoda,Aurora izlazi iz zatvora - Turske-Serije.Net

Toscana/Le tre rose di Eva

Toscana 1 i 2 epizoda,Aurora izlazi iz zatvora

By  | 

Aurora izlazi iz zatvora
1 Epizoda
Aurora Taviani puštena je iz zatvora nakon osam godina. Bila je osuđena za ubistvo Luce Monfortea, uspešnog vinara i oca svog tadašnjeg dečka Alessandra Monfortea. Sam Alessandro našao ju je pokraj Lucinog tela krvavih ruku. To je uništilo njihovu ljubavnu priču i uzrokovalo strašnu mržnju i zameranje u njemu. Nedugo pre tragedije, Aurorina majka Eva, koja je bila u tajnoj ljubavnoj vezi s Lucom, nestala je.

Aurora se vraća u Villalbu, mali gradić smešten među toskanskim vinogradima, spremna za novi početak na Primaluceu, porodicnom imanju, i suprotstavljanje svima koji misle da je ona ubca. Međutim, imanje je zapušteno i opterećeno dugovima prema banci. Aurorina baka Ottavia i starija sestra Marzia pokušavaju je uveriti da je farma izgubljeni slučaj, ali Aurora se ne namerava predati. Njena druga sestra Tessa želi je prodati i odseliti se što dalje.

2 Epizoda

Aurora odlazi s ocem Riccardom na godišnji vinski festival u Villalbi. Aurora pleše gazeći grožđe, što izludi Alessandra Monfortea i probudi Violinu ljubomoru. Taj emotivni potres pojačava Alessandrovu želju da otera Auroru iz Villalbe. Zahvaljujući aferi njegovog brata Edoarda i Laure Sommariva, Alessandro saznaje da Cesare Sommariva planira otplatiti dug Tavianovih te ga nagovara da odustane od toga. Velik je to udarac za Auroru i njenu porodicu jer sada više nema spasa za Primaluce. Aurora pomisli kako situacija ne može biti gora, a onda se pojavi Viola i pohvali se veridbom s Alessandrom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U svakom zlu ima nečeg dobrog: Ruggero Camerana, Violin otac (koji se u međuvremenu počeo viđati s Tessom Taviani), želi pod svaku cenu sprečiti venčanje Alessandra i njegove kćeri. Zato odlučuje pomoći porodici Taviani, nadajući se da će Aurorina prisutnost razdvojiti Alessandra i Violu. To budi veliku sumnju u tajnom društvu u kome je on član.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site