Ukradena ljubav – od 180. do 182. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – od 180. do 182. epizoda

By  | 

Ukradena ljubav – od 180. do 182. epizoda

180: Prerušena u Monserat, Marija, koja se nalazi iza rešetaka, kaže Alehandru da ponekad misli da bi bio srećniji sa Marijom, ali ovaj kaže da ona bunca, ona odgovori da mora ići ali mu obeća da će poljubiti decu umesto njega. Škorpion kaže svešteniku Anselmu da mora ubiti Ezekijelu, međutim, ovaj mu odgovori da ako to uradi, prekršiće svoju svetu zakletvu i reći će mu. Sveštenik Anselmo traži Ezekijela i kaže mu da mora da priča sa njim.

181: Dok Ezekijel drži politički govor, Škorpion ga upuca izdaleka pa ovaj pada na pod. Monserat vozi i sluša melodiju, kad vidi Hose Luisa u retrovizoru, viče njegovo ime, ovaj joj kaže da ga ta pesma podseća na nju. Nakon nekoliko momenta ona se, rasejana, sudari i onesvesti od siline udarca.

182: Pedro kaže Karloti da je njen muž kriminalac, diler droge poput njega. Medina kaže Ezekijelu da bira između žene koju voli i njega. Ezekijel traži oproštaj na kolenima od Karlote, posle izađe iz sobe nakon par sekundi, dok ona viče očajna da je ne napušta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site