Vampirski dnevnici - 110. epizoda

Vampirski Dnevnici

Vampirski dnevnici – 110. epizoda

By  | 

Vampirski dnevnici epizoda 110 sezona 5 – “Promised Land”

Dok se “druga strana” rusi nad njima svi moraju delovati zajedno kako bi preziveli. Dok su Elena i Markos iscrpljeni zbog izgubljene krvi, nakon što ih je Markos zarobio, spas dolazi iz neočekivanog izvora.

Enzo, koji je odlučan da trajno napusti “drugu stranu”, nastavlja da nagovara i prisiljava Boni da izgovori bajalicu koju mu je obećala, kako bi ga vratila. Enzo ne zna da je ona zapravo lagala i da ne postoji način da to uradi. U medjuvremenu, uz pomoć Džeremi i Meta, Dejmon preuzima i sakriva tela svih onih koje su Putnici zaposeli, kako bi stekli neki uticaj na Markosa. Medjutim, njihov trud se nije mnogo isplatio jer Markos tvrdi da postoji mnogo više Putnika za koje oni ne znaju.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Na putu za Mystic Falls, Elenu i Stefana kupi Marija. Ona otkriva da im je upravo ona pomogla da pobegnu. Pri ulasku u grad, bivaju zaustavljeni od strane Liv i Luka koji su odlučni u nameri da ubiju Elenu ili Stefana kako bi zaustavili vradžbinu, Marija je nadomak smrti. Pokušavaju da ostavre kontrolu nad situacijom.

Dejmon oslobađa Džulijan koji je zaposeo Tejlerovo telo, ali sve se to dešava prekasno. Vradžbina koja bi oslobodila svet svih magija počinje da deluje. Elenin, Dejmonov i Stefanov prsten za dnevnu svetlost počinju da otkazuju, takodje i magija Liv i Luka protiv njih, dajući im priliku da pobegnu, pronalazeći sklonište kod Meta.

Svi shvataju ozbiljnost situacije i okupljaju se kako bi diskutovali o tome kako zaustaviti vradžbinu da bi ostali živi. Stefan i Karolina su sa Džulijan koji jošuvek zaposeda Tejlerovo telo. Stefan iznosi vest da je Marija mrtva, Džulijan postaje besan, odlučan da neko za to plati, oslobadja se ubijajući Stefana, vadeći mu srce.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site