Vampirski dnevnici - 171. epizoda - KRAJ SERIJE TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 171. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Stefan je iznanađen činjenicom da je Kath ta koja je bila u kovčegu. Pita je gdje je Elena. Katherine im odgovara kako je neće naći i da će ona umrijeti onog trenutka kada vatra iz Pakla uništi grad. Iznese svoje nade da će i jedan od njih umrijeti sa njom. Stefan joj priđe i probode je nožem, nakon čega Damon prokomentariše kako ju je to ušutkalo. Salvatore braća se bacaju u potragu za Elenom. Na drugom kraju grada, Matt obavještava oca o Vickinom povratku, dok Caro i Ric spremaju stvari. Caro ističe kako će oni ići, a ona će im se pridružiti. Međutim, to Ricu ne odgovara, jer on želi da njegova djeca imaju majku. Pita je da pođe sa njima, ali ona odbija i kaže kako će se naći u Oružaonici. U međuvremenu, Stefan traži Elenu u MF-ovoj srednjoj školi. On je pronlazi, ali ubrzo shvata kako je ne može iznijeti iz prostorije. Zove Damona i obavještava ga o tome. Damon u šumi nailazi na Katherine, koja mu kaže kako bi Elena, kao i svaka druga žena, uvijek izabrala Stefana, jer je on bolji čovjek. To iznervira Damona, pa je on probode nožem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nazad u MF srednjoj školi, Caroline i Stefan se sastaju. Stefan je obavještava o situaciji sa Damonom i Elenom. Caro je odlučna da ostane i pomogne mu, ali on kaže kako je porodica na prvom mjestu i kako ona treba da ide, jer on neće moći pomoći Damonu, ako ne zna da li je ona sigurna. Caro je u suzama, moli ga da je ne tjera da ga ostavi, ali on joj kaže da ide hodnicima. Ona na kraju pristane i ponovi da je porodica ispred svega.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site