Vampirski dnevnici od 11 do 15 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici od 11 do 15 epizode

By  | 

Vampirski dnevnici od 11 do 15 epizodeVampirski dnevnici od 11 do 15 epizode

Krvne linije,11 epizoda,1 serzona

Damon oslobađa Elenu iz preokrenutog auta. Odvodi je u Georgiju da se nađe s Bree, vešticom i njegovom bivšom ljubavi. Ona poziva Leeja, Lexinog momka koji se želi osvetiti Damonu za njenu smrt. Elena ga spašava. Stefan se otvara Bonnienoj baki kako bi pomogao Bonnie da se nosi sa svojim novim moćima.

Nelagodni grad,1 sezona,12 epizoda

Stefan i Damon pokušavaju otkriti identitet novog vampira u gradu. Stefan daje Eleni nakit koji će zaštititi nju i njene prijatelje i porodicu. Matt počinje raditi kao dostavljač u “Mystic Grillu” gde radi i bivša školska sportska zvezda Ben. U školi se održava ples s tematikom pedesetih.

Deca prokletih,1 sezona,13 epizoda

Epizoda počinje s Katherine i Damonom u 1864. godini. Katherine zaustavlja kočiju i hrani se njenim putnicima. Ljubi se s Damonom. Radnja se vraća u sadašnjost gde Damon uleti Eleni i Stefanu dok su u krevetu. Bonnie odlazi na sastanak s Benom, ali stvari kreću po zlu kada shvati da je i on vampir i da je oteta.

Prevari me jedanput,1 sezona,14 epizoda

Elena se budi i shvata da su nju i Bonnie oteli Anne i Ben. Stefan je pokušava naći. Moli Damona za pomoć, ali on odbija. Uz pomoć Gramsa on ih ipak uspeva spasiti. Posle ubije Bena jer nije htio napustiti grad na njegovu zapoved.

Malo dobrih ljudi,1 sezona,15 epizoda

Harper, vampir koji je pobegao iz grobnice, ubija muškarca u šumi i krade njegovu odeću. Matt i Caroline iznenađeni su pojavom Mattove majke Kelly. Stefan i Elena zabrinuti su zbog Damonovog novog stava. Alaric otkriva da je njegova žena Isobel Elenina biološka majka.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno