Vampirski dnevnici od 35 do 40 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici od 35 do 40 epizode

By  | 

Vampirski dnevnici od 35 do 40 epizodeVampirski dnevnici od 35 do 40 epizode

Silazak,sezona 2,35 epizoda

Stefan želi kontaktirati s Isobel. Razgovara s Johnom Gilbertom koji se na kraju vraća kući. Damon pokušava saznati kako izlečiti Julesa od vučjeg ugriza. Rose misli da je Elena Katherine, što zamalo da ne završi kobno za Elenu. Rose želi ponovo biti normalan čovek. Caroline i Matt pokušavaju biti iskreni oko svog odnosa.

Vuk koji plače 2 sezona/ 36 epizoda

Stefan i Elena odlučuju provesti vikend u staroj kući porodice Gilbert. Ne znaju da ih prate Tyler i Brady. Jenna se brine da Alaric nije iskren oko svoje prošlosti. Elijah probada Damona drvenom olovkom. Bonnie traži pomoć od Caroline i Jeremyja kako bi provela hipnozu na Luki.

Večera 2 sezona /37 epizoda

Elena čita dnevnik Jonathana Gilberta. U njemu se priseća noći kada ga je Stefan napao i ubio dva Fella. Nakon toga Stefan joj priča svoju verziju priče. Bio je brutalan dok mu Lexi nije pokazala put ljubavi i humanosti. Damon poziva Eliju na večeru kako bi ga ubio.

Kućni gost 2 sezona/ 38 epizoda

Elena saznaje da je Katherine oslobođena iz grobnice. Stefan i Bonnie pokušavaju nagovoriti Jonasa i Luku da sarađuju s njima. Jonas želi oživiti Eliju. Zajedno s Lukom čini ritual koji Luku stavlja u nevidljivu formu. Jonas ga moli da makne bodež iz Elijinog tela. Sprečava ga Katherine.

Spoznaj svoga neprijatelja sezona 2/ epizoda39

Elena i Alaric ljute se na Johna kad Isobelin iznenadna poseta uznemiri Jennu. Alaric ga udara te se sastaje s Isobel. Ona mu se izvinjava i govori mu da ga je volela. Tada ga otima Madox, Klausov kolega. Bonnie, Jeremy i Damon rade na čari koja bi skupila moć svih veštica ubijenih u masakru.

Poslednji ples 2 sezona /40 epizoda

Klaus u Alaricovu telu tera Katherine da mu kaže sve što zna o tome kako ga drugi žele ubiti. Sastaje se s Bonnie, Elenom, Stefanom i Damonom u kući Salvatorea koja je sada službeno Elenina. Matt govori šerifu da će teško uveriti Caroline da je sve zaboravio.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno