Vampirski dnevnici od 54 do 57 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici od 54 do 57 epizode

By  | 

Vampirski dnevnici od 54 do 57 epizodeVampirski dnevnici od 54 do 57 epizode

3 sezona,54 Epizoda

Iako Kerolajn nije raspoložena da proslavi svoj 18. rođendan, Elena , Boni i Met je iznenađuju sa malom proslavom na neobičnoj lokaciji. Dejmon i Stefan se ne slažu oko toga koji je najbolji način da se izbore sa Klausom, a Stefan nesmotreno donosi odluku da testira svoju teoriju tako što stvari dovodi do opasne krajnosti. Boni je zabrinuta jer joj je Elena ispričala o Džeremijevim novim planovima. Na sastanku Osnivača, Alarik ponovo sreće dr. Fel, koja je usred svađe sa bivšim dečkom, patologom. Tajler odbija poslednji Klausov zahtev i biva iznenađen Klausovim prihvaćanjem njegove odluke.

3 sezona,55 Epizoda

Boni veruje da će joj njeni snovi o Klausovom kovčegu reći kako on može biti ubijen. Snovi takođe dovode Boni do ujedinjenja sa majkom, Ebi, koju Boni nije videla 15 godina. Na udaljenom imanju, Boni i Elena susreću Džejmija. Bonina iznenadna pojava hvata Ebi nespremnu, ali se trudi da objasni prošlost. Tajler se okreće neočekivanom savezniku u svojoj potrazi da povrati slobodnu volju. Dejmon je zaintrigiran Alarikovom prijateljicom, Dr Fel, a Klaus nastavlja svoje gorke pregovore sa Stefanom o kovčezima njegove porodice.

S Sezona,56 Epizoda

Šerif Forbs donosi neke uznemirujuće vesti za Alarika i Elenu o oružju koje je korišćeno u nedavnom ubistvu. U eskalaciji potere za Klausom, Stefan se okreće Boni i Ebi , dok se Dejmon obraća starom poznaniku za pomoć u uspostavljanju plana. Imajući sopstveni plan, Klaus organizuje čudnu večeru, gde otkriva još jednu priču iz nasilne prošlosti svoje porodice. Međutim, neočekivani gost prekida priču i celu večeru. U međuvremenu, Kerolajn je slomljenog srca jer nije uspela da spreči tragediju…

3 Sezona, 57 Epizoda

Elena je iznenađena jer je dobila poziv na bal, a kada Dejmon i Stefan čuju da se bal održava u Klausovom renoviranom zdanju, obojica insistiraju na prisustvuju događaju sa njom. Kerolajn i Met takođe dobijaju pozive za bal od neočekivanih obožavalaca. Na elegantnoj večeri, Elena saznaje o zastrašujućem planu koji bi mogao da dovede do ogromnog broja mrtvih i ona mora da odluči kome da poveri ove informacije. Na kraju, Kerolajn otkriva Klausovu stranu koju niko nije očekivao.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno