Vatrene ptice - 31. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 31. epizoda!

By  | 

Barbar sada traži Alijevu sestru. Međutim, tražiti ovu djevojku čije ime ne znaju je kao tražiti iglu u plastu sijena. Štaviše, moraju pronaći djevojku prije nego što joj problematični momci budu za petama. Takođe iako oni to ne znaju, Nazmije je odlučna pronaći djevojku prije njih.

Iako je odgođeno da Ali ponovno dobije svoj identitet, Kara i Sare kreću za Merdžaninom porodicom, budući da je Ali odlučan ne odgađati brak predugo.

Ovo istraživanje podsjeća Sare na neke stvari koje je zakopala duboko u prošlosti. Navodno i Sare ima nečasnog oca. 

Baš prije nego što je Zipkin odlučio koga voli, Kara poziva Humu da izađu. 

Tokom sve te gužve  Ragipa drže zaključanog u vulkanizerskoj radionici. A Sabit zagorčava život Ragipu i čini ga umornim od života. Međutim, Ragip nekako okreće karte u svoju korist.

Barbar govori ako ljubav ima Ferhata i Medžnuna postoji i Barbar, pa što god napravio konačno odvede Gulajše na prvi romantičan izlazak u njihovim životima. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *