Vish – 42. i 43. epizoda - Alija padne sa litice! Aditja je pod Sabrininim

Indijske Serije

Vish – 42. i 43. epizoda – Alija padne sa litice! Aditja je pod Sabrininim uticajem!

By  | 

Vish – 42. i 43. epizoda - Alija padne sa litice! Aditja je pod Sabrininim uticajem!
Vish – 42. i 43. epizoda – Alija padne sa litice! Aditja je pod Sabrininim uticajem!
Prevod: Jeca. Hvala! 🙂
42. epizoda

Aditja pokuša da spasi Aliju, ali ga napadnu Sabrinine zmije. On padne, povredi glavu i onesvesti se. Sabrina govori da je ona zbog nje izgubila Višelu, sad će joj ona preoteti Aditju, ali ona (Alija) neće biti živa da to vidi. Alija padne sa litice. Prolazi mesec dana. Sabrina i Aditja igraju zajedno. Mohit je mrtav. Prikazuju sećanje u kom je Sabrina ubila Mohita jer joj je smetao u planu da se uda za Aditju. Potom Sabrina ubrizga Aditji otrov kojim može da mu kontroliše um. U sadašnjosti, Aditja izjavi da želi što pre da oženi Sabrinu. Marija se nada da se to neće desiti.
43. epizoda
Alija se probudi u pećini u džungli. Pored nje je žena koja ju je pronašla kad je bila ranjena na obali reke. Alija se ne seća ničega, međutim, kad joj žena dotakne glavu, pamćenje joj se vrati. Alija se seti Rudre i ima utisak da je poznaje. Sabrina tera Mariju da da Aditji Višelin pepeo i njen otrov pomešan sa sokom da bi postao Višela i ucenjuje je sinom. Alija pobegne i stiže na Kotari imanje, u Aditjinu kuću. Aditja ne popije otrov jer ispusti čašu kad čuje Alijin vrisak. Alija je presrećna što ga vidi, ispriča mu da je Sabrina Viškanija, međutim Aditja je ošamari. Sabrina je iznenađena videvši da je Alija živa i prizna joj da je Aditja pod njenim činima, sad je njen. On će postati Višela, danas će biti dovršen ritual. Pod Sabrininim uticajem, on popije sok u kom su otrov i pepeo.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

41. epizodu možete naći OVDE 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  1. Pingback: Vish – 44. i 45. epizoda - Mohit je ipak živ!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site