Yeh Hai Mohabbatein - Zašto je Rohan napao Ramana i Išitu?

Vesti

Yeh Hai Mohabbatein – 8. i 9. 10. 2018. – Zašto je Rohan napao Ramana i Išitu?

By  | 

Alija se plaši da se ponovo zaljubi u nekoga i da veruje nekome nakon one prevare od Adija. Sigurna je da je Rohan iz dobre porodice i da je dobar, ali ne bi da se uda za njega baš. Išita: ,,Strahovi te sprečavaju. Moraš da se suočiš sa tim i da ideš dalje u životu!”

Alija prepušta njoj tu odluku. Išiti nije jasno zašto Rohanova majka toliko požuruje sa tim venčanjem i kako je znala njihovu adresu ako već nije rekla Rohanu da će doći tu kod njih. Karan uleti unutra i napada Ramana. Išita ga spreči i ubeđuje da je nesporazum bio. Rohan se ne slaže s tim: ,,Dosta! Dosta je bilo. Neću nikakva objašnjenja više. Krvni pritisak moje majke je skočio i ona je pala niz stepenice. To je bilo sve zbog Ramana samo. Ako joj se išta desi, neću da vas poštedim. Kunem se u to!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site