Zabranjena jabuka od 72. do 74. epizode!

Turske Serije

Zabranjena jabuka od 72. do 74. epizode! Zabranjena jabuka kraj treće sezone!

By  | 

Zabranjena jabuka od 72. do 74. epizode!

72. epizoda

Istine se polako otkrivaju, iako ih je Šaika večno krila. Nadirova smrt sve iznenadi. Ipak još veći šok za sve je saznanje da je Šahika bila njegova žena. Čaner i Ender su spremne na sve kako bih saznale Šahikine planove.

73 epizoda

Halit pravi plan kako da se osveti Šahike. Yehra se bori da se prilagodi novoj situaciji, a Lila I Erim daju sve od sebe da podrže svog oca. Šahika je u novoj igri I sada planira da se potpuno reši Ender.

74. epizoda

Yildiz je iznenadjena kada shvati da je Kerim nov izvršni director, pa se pokušava odvojiti od njega, jer sazna da ga je unajmila Šaika. On shvata da je za Ender Šahika napravila izdajnički plan I daje sve od sebe da ih izvuče iz toga. Halit je spreman na sve da vrati Yildiz., ali ona je sada zbunjena I dosta povredjena. Da li će Kerim stati uz Yildiz ili Šahiku?

Sve epizode serije Zabranjena jabuka

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site