Žade od 13. do 18. epizode!

Brazilske serije

Žade od 13. do 18. epizode!

By  | 

13 i 14 epizoda

Žadeini snovi o ljubavnoj sreći sa Lukasom blede. S obzirom da se Lukas mora pomiriti sa Leonardom, Žade beži… Žade u potpunosti gubi veru u ljubav. Uz Kristininu pomoć, Lukas će još jednom potražiti Žade i dokazati joj svoju vernost.

1 5 i 16 epizoda
Žade poveruje u Lukasove reči i vrati se kući. Njena jedina želja je da obnovi svoju sreću sa Lucasom, ali u tome je spreči Ali. Iako Ali proklinje njihovu romantičnu vezu, Žade i Lukas suprotstave se svojim porodicama. Međutim, druga žena, Marisa, pokušaće da zavede Lukasa i ukrade njegovu ljubav…Da li će u tome uspeti?

17 i 18 epizoda
Žade otvoreno pita Lukasa kakve su mu namere što se tiče ljubavi,jer veruje da ga Marisa pokušava zavesti. Porodice Lukasa i Žade traže način kako bi razdvojili dvoje zaljubljenih.Albieri je došao do jedinstvene ideje. Žade pokušava pronaći način kako da se sastane sa Lukasom, a da ih niko ne vidi. Said saznaje zanimljive informacije…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site