Žade - Lukas dolazi u Maroko za Žade!

Brazilske serije

Žade – od 58. do 62. epizode – Lukas dolazi u Maroko za Žade!

By  | 

hqdefaultŽade – Lukas dolazi u Maroko za Žade!

58. epizoda

Žade se boji da bi joj Said mogao uzeti ćerku ukoliko sazna da je provela noć sa Lukasom. Zbog toga opet odluči da napusti Lukasa te se vraća sa Alijem u Maroko. Istovremeno, Alisija traži Albierijev dnevnik u koji je zapisivao sve važne događaje i tajne. Oswaldo pristane da ode u Maroko sa Nazirom kako bi nestao iz Karlinog okruženja. Odnos između Alehandra i Natalie postaje sve dublji i osećajniji.

59. epizoda

Nakon što je od Kristine saznao da se Žade vratila u Maroko, Lukas napušta vilu Fererovih i odlazi na aeorodrom. Njegov razgovor sa ocem čula je mama Rosa koja u panici zove Albierija i kaže mu da Lukas odlazi u Maroko i da zbog toga može nastradati. Nazira je tužna jer joj braća ne žele platiti kartu za Oswalda. Onda postaje još očajnija kada sazna da je Oswaldo pristao da oženi Doru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


60. epizoda

Marisa saznaje da je Lukas otišao za Žade u Maroko. Zbog toga poludi i bez imalo srama verbalno i fizički napada Leonarda i mamu Rosu. Njen napad besa čuje i Natalia koji odluči da pobegne od kuće. Lukas uspe da pronađe Žade i Khadiju u Maroko. Alehandro, Roberto i Kristina slave sa prijateljima u kafiću a Fererovi organizuju malu porodičnu zabavu gde se svi ponašaju hladno i distancirano.

61. epizoda

Lukas se prišunja Žade i pozove je da se sastanu kod ruševina. Njihovo šaputanje primeti Khadija. Said saznaje da je Lukas u Maroku. Natalia uživa u Alehandrovom društvu. Ramonsito kaže Naziri da se Oswaldo uskoro venčava sa Dorom. Albieri pošalje Luisu na prisilan odmor.

62. epizoda

Andrea otkrije ko je Natalijin dečko ali brine kako će njena porodica reagovati na činjenicu da se njihova mezimica zaljubila u vozača. Lukas kupi Žade avionsku kartu i pokloni joj ogrlicu. Međutim, njih dvoje ne znaju da se Said vratio u Maroko. Luisa zatraži Alisiju da je zameni sledeće nedelje dok je ona na putu i ostavi joj kreditnu karticu.

Picture source: www.youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site