Natalijina beba je rođena sa disajnim problemima!

Brazilske serije

Žade – od 176. do 180. epizode – Natalijina beba je rođena sa disajnim problemima!

By  | 

a Natalijina beba je rođena sa disajnim problemima!

176. epizoda

Nakon što sazna da Natalia ne nosi njegovo dijete, Alehandro odluči dati priliku Diani, osobi koja je uvek bila uz njega. Marisa poseti Enrikeovu psihijatricu. I dok u sudnici Leonardo i Dora objašnjavaju okupljenima kako je Daniel postao klon, Hilda pokaže Lusiji i Konsueli lažnu fotografiju trudne Karle i Roberta, a Luisa obavi ozbiljan razgovor s Amalijom.

177. epizoda

Nazira otkrije da je Daniel Stellin unuk i da želi oženiti Žade pa o tome obavesti Saida. Ali prizna Mohamedu da mu nedostaje dom te da se jako razočarao u Žade. Lukas je, pak, razočaran u Žade jer je odlučila živeti s Danielom, njegovom kopijom. Zamoli oca da ga isključi iz testamenta u slučaju da sud odobri njegov zahtev za priznavanjem Daniela kao sina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


178. epizoda

Marisa zamoli Alehandra da se vrati Nataliji. I dok Alehandro razmišlja o povratku trudnoj devojci, Marisa i Klara oslobodile su svoju decu od otmičara Perra pomoću velike novčane otkupnine. Lukas prizna Danielu da je Žade ljubav njegovog života…

179. epizoda

Luisa odluči javno optužiti Albierija zbog kloniranja Daniela pre nego li to učini doktor Villegas u ime Državnog medicinskog odbora. Istovremeno, Rania obavi oštar razgovor s Khadijom, a Natalia je u šoku kada sazna da je njeno dete rođeno s disajnim problemom zbog kojeg mora ostati u bolnici na lečenju i promatranju.

180. epizoda

Natalia je svesna da je zbog konzumiranja droge i alkohola kriva što je njeno dete rođeno bolesno pa zamoli Alehandra za oproštaj. Žade obavesti Daniela da napušta Maroko i odlazi pitati Khadiju želi li se s njom odseliti u Fes. Istovremeno, Eskobar se još uvek nada da će mu Klara oprostiti i vratiti mu se.

Picture source: www.youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site