Natalija prekida Kristinino i Leonardovo venčanje i vređa sve!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brazilske serije

Žade – od 165. do 170. epizode – Natalija prekida Kristinino i Leonardovo venčanje i vređa sve!

By  | 

aNatalija prekida Kristinino i Leonardovo venčanje i vređa sve!

165. epizoda

Lukas se naljuti na Nataliju jer je uvredila mama Rosu i Leonarda a pogotovo jer je uništila Marisino i njegovo poverenje. Gloria traži Paulu kako bi joj rekla sve što misli o njoj nakon što joj je orobila restoran. Albieri ispriča Amaliji istinu o svom eksperimentu i prekrasnom otkriću, nadajući se da će se i ona zaintresovati i krenuti njegovim stopama.

166. epizoda

Latiffa se vratila u Fes kako bi zaustavila suprugovo venčanje s drugom ženom, Zuleikom. No Mohamed se odjednom onesvesti, a Latiffa iskoristi taj trenutak kako bi ga otrovala posebnim čajem zbog kojeg će spavati satima na putu prema Majamiju. Alehandro doznaje da je Natalija opet počela uzimati drogu, a Žade vidi kako Daniel ljubi nepoznatu ženu u šoping centru.

167. epizoda

Žade je ljuta na Lukasa jer ju je još jednom napustio, a on joj pokušava objasniti da je morao rešiti problem s Natalijinom zavisnošću. Ona ga ne želi ni slušati jer je uverena da nikada neće biti najvažnija osoba u njegovom životu. Zbog svega toga, opet predloži Saidu da se još jednom ožene. Karla i Karolina smislile su opak plan kako uhvatiti Rohelija u Alisijinom društvu.

168. epizoda

Mohamed se probudi u Majamiju nakon dugog puta iz Maroka i moli Latiffu za oproštaj. No njihova sreća brzo splasne jer im se na vratima pojave Zuleika i Abdul. Sama u kući sa Saidom, Žade ga planira zavesti magičnim trbušnim plesom. Na drugoj strani grada sve je spremno za Leonardovo i Kristinino vjenčanje, osim Natalije koja proživljava još jednu zavisničku krizu.

169. epizoda

Natalija je izvan svake kontrole. Osim što je uvredila i povredila majku, počela joj je pretiti i smrću. Na venčanje Leonarda i Kristine došla je i prevarantkinja Alisja, koja po prvi put upoznaje mladoženju. U isto vreme, Žade izluđuje Saida svojim izazovnim plesom, a Latiffa moli Sidi Alija za pomoć…

170. epizoda

Natalia napravi skandal na venčanju svog dede i Kristine vređajući sve okupljene goste, a pogotovo majku i oca. Već sledećeg jutra, ona odluči s prijateljima sprovesti novi plan – unajmiti trojcu provalnika koji će u potpunosti opljačkati vilu njenih roditelja. Klara se odvaži porazgovarati s Roheliom.

Picture source: www.youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno