Zakletva 473. i 474. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 473. i 474. epizoda!

By  | 

Zakletva 473. i 474. epizoda!

Narin saznaje da nije ozbiljno bolesna, već da čeka bebu. Ona plače od sreće. I Kemal plače, ali iz očaja. Upravo je saznao da žena njegovog života umire od raka. Izlazi iz kuće. Luta po gradu. On pati. Pokušava da se izbori sa traumom. Narin se vraća kući.Ona planira da obavesti Kemala o trudnoći. Kako će on na to reagovati. Merta napadaju dva razbojnika koji žele da saznaju gde mu je ujak. Mert kaže da nema kontakt sa stricem. Ali onda ga on zove i obaveštava ga o incidentu. On zahteva da se kloni porodice Tarhun. Ujak mu daje tajni poklon. Narin zove Kemala i zahteva da se vrati kući. U međuvremenu, kod kuće su u toku pripreme za gala večeru. Za sada se ne zna šta će slaviti. Kemal se vraća i ženi donosi buket cveća. Narin ga prati u spavaću sobu. Tamo se između njih odvija mučan razgovor. Kemal misli da mu ona govori o raku, a Narin mu govori o trudnoći. Na kraju, Kemal shvata šta mu Narin priča. Lud je od sreće.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Gulperi, koju je Emir obavestio da treba da se vrati svojoj kući, vraća se kući. Ovaj povratak traje zauvek. Na kraju, Gulperi stiže do kuće i otvara vrata. Tamo je niko ne dočekuje i ne čeka. Gulperi plače. Savas to vidi i tužan je. Sledećeg dana, Jigit se budi i želi da se igra sa Gulperi. Emir mu kaže da nije tu. Jigit postaje tužan. Džavidan kaže Emiru da bi dostojno bilo da nekako zahvali Savašu za dobro koje im je učinio. Emir upućuje misteriozni telefonski poziv. Kod kuće, Savasa i Gulperi stalno vređa Beihan. Gulperi to prihvata ponizno. Još jedan predmet izgovora je izgubljena Gulperina ogrlica. Da plače za izgubljenim nakitom koji je dobila od drugog muškarca. Gulperi kaže da je to uspomena na njenu baku. Savas naređuje da se pronađe nakit i on mu je isporučen. Popodne Emir i njegov sin posećuju Gulperi. To čini Bejhana besnom. Savas je takođe uznemiren. Pita Emira zašto duguje ovu posetu i Emir mu daje tapiju svoje kuće kao zahvalnost što je spasao Jigita.

Sve epizode serije Zakletva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site