Zehra 5 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 5 epizoda

By  | 

Zehra 5 epizoda

Pocinje svadba.Maticar pita Zehru da li samovoljno stupa u brak.Ulazi uciteljica Melek,kaze da se Zehra nece udati jer je samo dete i ima tek 13 godina.Melek kaze Zehri da ne brine i da ona to nece dozvoliti.Uciteljici pokazuju laznu Zehrinu licnu kartu.Azad izlazi i kaze da se taj brak nece sklopiti.Melek mu kaze da su Zehri napravili cak i lazne isprave.Azad prilazi Zehri i kaze joj da krene sa njima.Zehra kaze da zeli da se uda.Melek je ubedjuje da treba da ide u skolu,a ne da se udaje jer je ona samo dete.Zehra zbog svog brata pristaje na brak.Brak se sklapa.

Melek i Azad odlaze u bolnicu da uzmu Zehrinu krstenicu i time dokazu da je ona maloletna.Zehra place,njeni roditelji odlaze iz kuce nakon zavrsenog slavlja.Od prvog dana u novoj kuci dobija naredjenja sta treba da budu njene duznosti kao snaje u njihovoj kuci.

Zumrut prica sa Azadom i kaze mu da on ne moze da uvede nove obicaje u staro selo.

Melek dobija priznanje od jedne medicinske sestre da su Zehrini papiri lazni.Melek joj kaze da mora o tome da posvedoci i tako spase zivot jednom nevinom detetu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Azad dolazi kuci sa Melek kaze ukucanima da uciteljica zeli da prica sa Zehrom.Zehra odlazi sa Melek u svoju sobu na uciteljicino insistiranje.Uciteljica joj daje novcanu nagradu koju je dobila jer je osvojila drugo mesto.Zehra joj kaze da taj novac da njenoj majci,ali je uciteljica ubedjuje da novac ostavi kod sebe.

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site