Žena 47. i 48. epizoda! Nisan i Doruk su kindapovani!

Turske Serije

Žena 47. i 48. epizoda! Nisan i Doruk su kindapovani!

By  | 

Žena 47. i 48. epizoda! Nisan i Doruk su kindapovani!
47 epizoda
Hatidže, Enver i Arif su zabrinuti jer nemaju nikakvu informaciju o Bahar.Arif sada jedino želi da je ona živa i na sigurnom.Pieril dolazi kod Sarpa što sve šokira.Sarp se izvinjava Bahar.Bahar mu govori da nema potrebe da ona bude tu, on ima ženu kojoj je mesto uz njega.Sarp pokuša da je uhvati za ruku, ali mu Bahar udari šamar.

48 epizoda

Deca mole majku da pozove na večeru Arifa jer im mnogo nedostaje. Sarp se ubacuje i govori da ne miože jer su veze prekinute.Ipak, on saznaje  da je Bahar zvala, jer mui to deca govore.Sarp insistira da mu Bahar kaže ko je Arif u kakvoj su njih dvoje vezi. Bahar to odbija, govori mu da se  njega to ne tiče, kao što se i nje ne tiče njegov život.Sarpu su oči pune suza.Piril moli Bahar da ne govori Sarpu da je viodela u školi.Bahar joj govori da nema potrebe za tim, jer ona Sarpa više ne želi.Doruk i Nisan su kindapovani!.Bahar gleda dok se auta sudaraju dok su njena deca unutra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site