Žena 47. i 48. epizoda! Nisan i Doruk su kindapovani!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Žena 47. i 48. epizoda! Nisan i Doruk su kindapovani!

By  | 

Žena 47. i 48. epizoda! Nisan i Doruk su kindapovani!
47 epizoda
Hatidže, Enver i Arif su zabrinuti jer nemaju nikakvu informaciju o Bahar.Arif sada jedino želi da je ona živa i na sigurnom.Pieril dolazi kod Sarpa što sve šokira.Sarp se izvinjava Bahar.Bahar mu govori da nema potrebe da ona bude tu, on ima ženu kojoj je mesto uz njega.Sarp pokuša da je uhvati za ruku, ali mu Bahar udari šamar.

48 epizoda

Deca mole majku da pozove na večeru Arifa jer im mnogo nedostaje. Sarp se ubacuje i govori da ne miože jer su veze prekinute.Ipak, on saznaje  da je Bahar zvala, jer mui to deca govore.Sarp insistira da mu Bahar kaže ko je Arif u kakvoj su njih dvoje vezi. Bahar to odbija, govori mu da se  njega to ne tiče, kao što se i nje ne tiče njegov život.Sarpu su oči pune suza.Piril moli Bahar da ne govori Sarpu da je viodela u školi.Bahar joj govori da nema potrebe za tim, jer ona Sarpa više ne želi.Doruk i Nisan su kindapovani!.Bahar gleda dok se auta sudaraju dok su njena deca unutra.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno