Žena 72. i 73. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Turske Serije

Žena 72. i 73. epizoda!

By  | 

Žena 72. i 73. epizoda!
72 epizoda
Bahar, Dejda i Beršan su u ćorsokaku, te trae način kako da otplate dug nakon Demove pretnje.Dejdi prvo pada na pamet da ukrade dragulje koje je videla kod Fazilet.Arif je uznemiren jer se Bahar zbliava sa Beršan, te pokuša da je upozori.Bahar mu jasno daje do znanja da nije dobro ni to što se on zbliava sa Širin.Bahar i Arif i dalje razmišljaju jedno o drugom, te ne ele da se jedno drugom nešto loše desi.Bahar, Dejda i Beršan dok pokušavaju da namire dug prave grešku, koja komplikuje situaciju.
73 epizoda
Bahar, Dejda i Beršan umesto očekivanog paketa, dovode iz bolnice oca. Dem paniči i pokušava da pronadje paket koji mu je potreban.Beršan se mnogo naljuti na Arifovo upozorenje da se dri što dalje od Bahar.Širin je sve blia ostvarenju svog plana kada je reč o Arifu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno