Žena 76. i 77. epizoda!

Turske Serije

Žena 76. i 77. epizoda!

By  | 

Žena 76. i 77. epizoda!
76 epizoda
Dorsun pokušava da odvede Ardu da bi dobio što više novca, ali se stvori problem koji nije očekivao.Enver prvi put uzima pištolj u ruke I preti Dorsunu, što sve šokira.Arif je srećan što Bahar ponovo nosi lančić koji je dobila od njega, te ponovo gaji nadu.Nakon zla koje je svakom nanela, Širin više niko ne želi, a to je samo razbesni.

77 epizoda
Arif I Bahar žele da se reše pištolja koji je Enver pronašao u kući I misled a su u tome uspeli.Širin je zamenila pištolj drugim paketom.Novonastali dogadjaji zbližavaju Bahar I Arifa.Svi su uzbudjeni zbog Božićnih praznika I pripremaju poklone jedni za druge. Ipak, Nova Godina im ne donosi dobro kao što su se nadali.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site