Doktor Haus od 148. do 151. epizode!

Americke Serije

Doktor Haus od 148. do 151. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 148. do 151. epizode!
148 epizoda

U bolnicu je primljen beskućnik sa narkomanskom prošlošću, sa opekotinama i ožiljcima na prsima. U međuvremenu, Cuddy otkriva Wilsonu svoju krivicu zbog prekida sa Hauseom.

149 epizoda
Hauseov susret sa zaposlenicom koja je nestala na čitavu godinu otkriva neke mračne tajne. Tokom putovanja odlaze na takmičenje u gađanju iz specijalnih pušaka čija je municija krompir, na kojem je Hause već 4 puta gubio u finalu od jednog tinejdžera. U međuvremenu, ekipa mora naći lek za jednog nastavnika koji pati od disajnih problema i čija je kuća pretrpana svim i svačim, a Taub pokušava ponovo izlaziti sa ženama.
150 epizoda
Hause i ekipa leče tinejdžerku koja je kolabirala pre polaska na put čamcem oko sveta, planirajući srušiti rekord. U međuvremenu, Masters mora odlučiti želi li nastaviti obuku kako bi postala hirurg ili prihvatiti ponudu da trajno ostane u Hauseovom timu. Kada pacijentkinja odbije tretman koji bi joj spasio život, ali koji bi je sprečio u postavljanju rekorda, Masters donosi šokantnu odluku.
151 epizoda
Ekipa leči dobitnika na lutriji koji je pogođen delimičnom paralizom. U međuvremenu, Arlene tuži bolnicu, a Chase i Foreman klade se oko toga koji od njih dvojice više potiskuje ružniju stranu svoje ličnosti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site