Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

Indijske Serije

Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

By  | 

Harman ga prekine i kaže mu da se zove Harman, a ne Harzat. Samir mu kaže da je pogrešio broj i prekine vezu oštro, pa ugasi telefon. Harman je siguran da je bila na vezi Somija i ponovo zove na taj broj, ali je ugašen. Harman daje

Surbi taj broj i kaže da je sada siguran da je Somija živa. Osetio je njen dah i plač. Samir se okreće ka Somiji: ,,Dobro. Dobro je! Ti… Ti samo reci i ako želiš, ja te mogu odvesti pravo u Gurdaspur. Da se vidiš sa svojim dragim mužićem i njegovom drugom ženom. Ako ga toliko voliš, idi i postani njegova druga žena. Idi i budi to!”

Somija ga gleda i kaže u sebi: ,,Spremna sam na sve. Postala bih i njegova druga žena, ali svesna sam da bi mu to uništilo mir i sreću. Part i Šorvori su imali divan brak i Teni je tada ušla u njihov život (iz serije ,,Dil Se Dil Tak”). Part je imao dve žene, ali se njihova čudna veza ubrzo raspala. Šorvori je napustila Parta pre 6 godina i ostavila ga u tuzi, a onda ga je napustila i Teni. Samo se molim da se Part i Teni pomire i brinu o Ipšiti zajednički lepo. Bože, pomozi mi… Zaštiti sve dobre ljude od nedaća i problema. Budi uz nas…”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site