Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

Indijske Serije

Shakti 504. ep.,Specijal! Harman oseća da je Somija živa, Samir brani Somiju od siledžije !

By  | 

Somija ga pita da li je tražila njegovu pomoć uopšte. Samir negira i kaže joj da se oni očigledno puno razlikuju u ponašanju, kaže joj da zatvori dućan i vrati se kući. On se okrene i ode. Somija je u mislima, pa zatvara oči i moli se Bogu.. Somija vidi (predoseti) da je Harmanu pala sveća na dlan i da mu ruka gori, pa se zabrine i otvara reči, pita se zašto oseća to i uznemirena je. Pita se kako da ga zove i da sazna kako je. Ulazi u dućan i vidi sim (karticu) na pod. Seća se kako ju je Harman učio da se snalazi na telefonu, pa razmišlja da li da ga pozove ili ne. Prvo misli da ga ne zove da mu ne bi bila nevolja (siyapa), ali onda odluči da ga zove i sazna sve. Harman i ostali su završili s molitvom i izlaze iz hrama. Harman ulazi u kola, ali mu tada zazvoni telefon. On se javlja i shvata da je to Somija: ,,Halo? Ko je tamo? Somija? Gulabo?! Znam da si to ti! Somija, javi mi se. Puno te volim. Nisam oženio Đaslin i tvoj sam. Gde si? Moramo se videti brzo. Ne mogu bez tebe da živim, Somija… Trebaš mi. Vrati mi se. Dođi!”
Somija samo ćuti i sluša ga. Plače… Razneži se. Harman ponavlja: ,,Molim? Reci nešto. Reci mi, Somija. Hej!”

Đaslin ga pogleda i upita: ,,Ko je to? Čiji je to broj? Da li je to Somija? Somija… Somija?”
Somija čuje njen glas.
Surbi i Nani isto se obrate Somiji, kao i Malika. Somija ćuti i sluša ih… Somija krene da kaže: ,,Har…”
Samir dolazi tu, otima joj telefon gledajući je besno i govori: ,,Harzate, gospodine Harzate, moram da razgovaram sa ovoma oko…”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!