1001 noć - 108. i 109. epizoda - Ali Kemal bježi sa svog vjenčanja

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 108. i 109. epizoda – Ali Kemal bježi sa svog vjenčanja!

By  | 

1001 noć – 108. i 109. epizoda – Ali Kemal bježi sa svog vjenčanja
108: Ahina majka zahtjeva veliku svadbu što naljuti Burhana i Nadide. Ona još želi da joj Ali Kemalovi roditelji daruju mnogo zlata i kupe veliku kuću u kojoj će živjeti bez djece. Jaman nakon što je izgubio i sina i ženu, napustuje porodičnu kuću. Semih je u bolnici zbog povreda koje je zadobio u tuči. Benu umjesto Kerema posjeti Semiha i Sezen. Onur nije baš zadovoljan saradnjom sa Šeherzadinim prijateljem Tanerom, pa se još jednom raspravljaju radi njegove ljubmore. Njihovu svađu prekida tužna vijest iz bolnice.
109: Ali Kemal bježi sa svog vjenčanja, a Nadide i Burhan su primorani da lažu i pravdaju ga. Sljedećeg jutra, Burhan ga pronađe i ozbiljno razgovara sa njim. Onur razmišlja da raskine partnerstvo sa Tanerom, a to uznemiri Kerema i Benu. Semih je oporavlja od operacije, a Sezen se brine za troškove. Seval je uznemirena Keremovm priznanjem da je upoznao sestru Sezen, razočara se i u Benu koja mu je podrška.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *