1001 noć – 140. i 141. epizoda – Onur unajmi privatnog detektiva da prati Šeherezadu!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 140. i 141. epizoda – Onur unajmi privatnog detektiva da prati Šeherezadu!

By  | 

Onur unajmi privatnog detektiva da prati Šeherezadu!

140: U Burhanovoj kući slavi se Burčinin rođendan. Šeherezada i Fusun razgovaraju nakon dugo vremena. Dok su Šeherezada i Kan na zabavi kod porodice Evlijaoglu, Onur je kući sam s Nilufer i Fidevrs. Ahu je uspešna u novom poslu, ali stižu je stari dugovi. Benu muči što Kerem podržava venčanje Buraka i Sezen. Zbog novih Edinih pakosti, Onurova i Šeherezadina veza je opet poljuljana. Naime, profesor Ozdžan je od Ede dobio broj Šeherezadinog mobilnog…

141: Onur se javio na Šeherezadin mobilni kada ju je nazvao profesor Ozdžan. Burak i Sezen pripremaju porodični ručak povodom svog venčanja, no, na Keremovu žalost, Benu nije raspoložena i odbija otići na druženje. Seval poseti Benu i Kerema u nadi da će se pomiriti sa sinom. Kerem i Sezen su istovremeno tužni i srećni kada saznaju da je Semih zbog trovanja alkoholom završio u bolnici. Kako bi saznao šta to Šeherezada skriva od njega, Onur unajmi privatnog detektiva da je prati u stopu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *