Šeherzadi je sumnjivo Onurovo ponašanje

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 114. i 115. epizoda – Šeherzadi je sumnjivo Onurovo ponašanje!

By  | 

Šeherzadi je sumnjivo Onurovo ponašanje
114: Benu i Burak slučajno retnu Sezen koja se zaposlila kao konobarica u restoranu, a Seval se iznenadi kada vidi Semiha pored groba Keremove prave majke. Burhana i Nadidu zabrinjava ponašanje unuka koje se ne mogu naviknuti na novi život u kući. U razgovoru s učiteljicom, Ali Kemal saznaje da su popustile i u školi. Haldun se s puno ljubavi pokušava približiti Mihriban, ali se ona osjeća neugodno. Benu zamoli Kerema da se više viđa sa Sezen, a Onur opet rizikuje Šeherzadino povjerenje skrivajući Nilufer.
115: Onur se naljuti na Nilufer kada se bez dopuštenja javila na njegov telefon. Sada je u još većoj panici jer ne može priznati Šeherezadi da ima dijete s bivšom vjerenicom. Dok on provodi veče sa Peride, Šeherezadom i Kanom, Fidervs čuva Nilufer. Šeherezada počinje sumnjati u Onurovo ponašanje. U Burhanovoj kući sve je više nemira otkako se Neriman preselila kod njih.I dok Ali Kemal vodi Burdžu u zabavni park, Ahu i njezina majka ponižavaju Buket. Buraku se svidi Keremova sestra Sezen, pa je počinje pratiti i gnjaviti da izađe s njim. Haldun priznaje Mihriban da je zaljubljen u nju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *