1001 noć – 116. i 117. epizoda – Šeherezada sazna za Nilufer i napusti kuću sa Kanom!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 116. i 117. epizoda – Šeherezada sazna za Nilufer i napusti kuću sa Kanom!

By  | 

Šeherezada sazna za Nilufer i napusti kuću sa Kanom!

116: Kerem poseti Semiha, svog biloškog oca i s njim obavi ozbiljan razgovor, ne znajući da ih prisluškuje Sezen. Kerem i Benu pokušavaju zataškati Onurovu tajnu pred Šeherezadom koja je i dalje zabrinuta zbog njegove sve češće odsutnosti. Nakon što ju je Neriman ošamarila, Buket preduzima opasan korak pobuniivši se pred novim članovima porodice. Naime, Ali Kemalova kći uzela je brata Umuta i netragom nestala iz porodične kuće. To jako uplaši Nadide koja kreće u potragu za njom. Na Šeherezadina vrata pozvoni neočekivana osoba…

117: Šeherezada ostane bez reči kada od Hakana sazna da Onur ima dete s drugom ženom, no još je više zasmeta što joj je celo vreme lagao i skrivao Nilufer od nje. Onur se trudi objasniti šta se dogodilo, no Šeherezada odluči otići iz njegove kuće zajedno s Kanom. Burhan i Nadida su van sebe od brige zbog nestanka Buket i Umuta. Ali Kemal i Gani krenu u potragu za decom. Misle da je Buket pobegla u Kajseri, ali ona se skrila na neočekivanom mestu. Ahu ima loš odnos i s Burdžu, ne samo s Buket.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *