1001 noć – 124. i 125. epizoda – Onur sazna da je biološki otac Nilufer!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 124. i 125. epizoda – Onur sazna da je biološki otac Nilufer!

By  | 

Onur sazna da je biološki otac Nilufer!

124: Onur sazna da je biološki otac maloj Nilufer pa zatraži brzi postupak usvajanja devojčice kako bi nosila njegovo prezime. Onur obeća Nilufer da se više neće odvajati… Peride poseti Šeherezadu kako bi joj iznela svoje mišljenje o Onuru i njegovoj kćeri. Ali Kemal sve više ignoriše Ahu, a njene preterane reakcije i omalovažavanje supruga jako uznemire Burhana i Nadidu. Dok Sezen spava, u njen stan se ušunja lopov, ne sluteći da će ga u krađi uloviti Semih. Čim je čuo Sezeninu vrisku, Burak joj pojuri u pomoć i rani lopova nožem.

125: Kako bi uverila Onura da joj oprosti, Šeherezada mu pripremi lepo iznenađenje. Pred celom porodicom obeća mu da ga više neće napuštati i pristane na veliku svadbu. Melek zbog ljubomore počne pratiti Sezen i stvarati joj probleme. Mihriban je tužna jer joj se Haldun nije javio… Nakon što je od Ali Kemala dobila kreditnu karticu, Ahu se odluči osvetiti i kupiti sebi skup dijamantski prsten. Zabrinut za Sezen, Semih zamoli Kerema da još jednom razgovara s Burakom i objasni mu da ostavi njegovu kćer na miru. Gani će se još jednom razočarati u Huner, kolegicu sa posla.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *