1001 noć – 126. i 127. epizoda – Eda ima skrivene namere!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 126. i 127. epizoda – Eda ima skrivene namere!

By  | 

Eda ima skrivene namere!

126: Kerem i Seval su zabrinuti zbog presude koja čeka Buraka. Burak iskreno razgovara sa Sezen o svom životu i velikoj ljubavi koju oseća prema njoj. Burhan i Nadida u pozorištu sretnu Šeherezadu i Onura s decom i jako se iznenade kada saznaju za Nilufer. Mihriban poseti Haldunova sestra, zabrinuta za brata koji joj se već danima nije javio. Dok prisluškuje razgovor svojih unuka, Nadidi postanu sumnjivi sve češći susreti Ali Kemala i Fusun.

127: Šeherezada se uzbuđeno priprema za svadbu i s Benu uživa u potrazi za venčanicom i mestom proslave. Onur zaposli novu arhitektinju u firmi „Binjapi“, Edu Akinaj, uspešnu mladu ženu koja ima skrivene namere. Shvativši da se Fusun i Ali Kemal već mesecima krišom viđaju, Nadide ozbiljno razgovara s oboje. Onur i Šeherezada zajedno s decom odlaze u posetu Peridi, no tamo ih dočekuje neočekivana situacija. Keremu i Seval se ne sviđa Burakova želja da osvoji Sezen pa traže krivca koji ih je spojio. Ahu susreće starog prijatelja Tamera s kojim provede ugodno popodne na ručku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *