1001 noć – 150. i 151. epizoda – Ahu je uhapšena zbog prostitucije, doktori pripremaju Benu za hitni porođaj jer je bebino srce prestalo kucati!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 150. i 151. epizoda – Ahu je uhapšena zbog prostitucije, doktori pripremaju Benu za hitni porođaj jer je bebino srce prestalo kucati!

By  | 

Ahu je uhapšena zbog prostitucije, doktori pripremaju Benu za hitni porođaj jer je bebino srce prestalo kucati!

150: I Šeherezada i Onur traže laptop koje je Eda ukrala i zapalila. Kerem, Burak i Onur sve više zabrinjava kriza zbog koje su morali zaustaviti nekoliko projekata, pa traže nove načine za spas firme. Seval poseti Sezen kako bi joj rekla da njen brak s Burakom nikada neće uspeti. Kerem i Sezen još ne znaju kuda je nestao njihov otac. Fusun je srećna što joj je sud dozvolio da na slobodi čeka odluku suda. U policijskoj akciji specijalci pritvore Ahu, njenu šeficu – gazdaricu javne kuće, ostale devojke i klijente. Šeherezada će priznati bivšoj svekrvi Nadidi da se razvodi od Onura.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


151: Benu je uplašena i u šoku, doktori je pripremaju za hitni porođaj jer je bebino srce prestalo kucati. Iako žive razdvojeni, Onur i Šeherezada se sretnu u bolnici kako bi pružili podršku neutešnima Keremu i Benu, koje je pogodila velika nesreća. Istovremeno, Nadida pokušava sakriti od Burhana vest da je Ahu uhapšena zbog prostitucije. Sezen je slomljena od boli kada napokon sazna da joj je otac poginuo. Edu ucenjuje građevinski radnik koji je video kako je ubila profesora Ozdžana.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *