1001 noć – 138. i 139. epizoda – Eda priprema novu zamku Šeherezadi!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 138. i 139. epizoda – Eda priprema novu zamku Šeherezadi!

By  | 

Eda priprema novu zamku Šeherezadi!

138: Šeherezada odlazi na poslovni put u Baku s Mihriban, a Onur ostaje sam s decom. Zbog novog poslovnog projekta, Kerem sve više vremena provodi s Edom. Sezen je tužna jer joj se otac nije javio otkad mu je rekla za udaju. Ahu ne zna kako se odupreti pritisku koji joj nameću Tamer i Oya. Ali Kemal nagovori Selima da podučava Buket crtanju u njihovoj kući, zbog čega Fusun uhvati panika, a Nadida poludi. Eda pozove Melek da se doseli k njoj. Burak i Kerem nakon dugo vremena iskreno razgovaraju o svojim osećajima. Eda priprema novu zamku Šeherezadi…

139: Šeherezada je na poslovnom putu, a Onur poludi zbog sumnjivog pisma koje je primila. Kerem na sve načine traži Semiha, koji se već danima nikome nije javio. Neutešna Melek trudi se ponovno oživeti vezu s Burakom. Nadida je prisiljena objasniti Selimu da će imati gadnih problema ukoliko ne pusti na miru njenu snahu Fusun. Između Ganija i Huner stvaraju se nove simpatije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *