1001 noć 5. i 6. epizoda!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć 5. i 6. epizoda!

By  | 

1001 noć 5. i 6. epizoda!
5 epizoda

Šeherzada je zabrinuta za Kana iako on dobro prihvata terapiju. Brinu je i česte svadje sa Onurom. Onur je zbog ponovnog kašnjenja iznenadi smanjivanjem roka za završetak projekta, terajući je da svaki dan ostaje duže na poslu. Na večeri sa Onurom, Kerem ponovno brani Šeherezadu i njene postupke i priznaje da mu se Šeherezada sviđa. Nadida je iznenađena kad sazna da je Šeherezada odbila novac I pita se kako je toliko novca sakupila za tako kratko vreme. Naziva bolnicu i raspituje se za stanje svog unuka. Gani dolazi kod svoje sestre Fusun u posetu, koji se Burhanu uopšte ne svidja.

6 epizoda
Upravni odbor fabrike sastao se zbog rasprave o stalnim radnim odnosima i povišicama. Šeherezada se boji da će dobiti otkaz,ali od kolega iz kadrovske službe dobija obaveštenje da je primljena za stalno. Kanovo stanje je sve bolje i polako se oporavlja, a Šeherezada mu obeća iznenađenje za rođendan. U trenutku kada je krenula kući sa posla, Onur je obavijesti da je pozvana na poslovnu večeru sa njim i Keremom. Fusun prizna bratu kako je usamljena i moli ga da ne odlazi. Naljuti se kada je Nadida ne povede u posetu prijateljima i pretpostavlja da je verojatno otišla da vidi Kana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *