1001 noć – 68. i 69. epizoda – Zafer je mrtav, Buket i Burdžu beže od kuće!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 68. i 69. epizoda – Zafer je mrtav, Buket i Burdžu beže od kuće!

By  | 

Zafer je mrtav, Buket i Burdžu beže od kuće!

68: Melek je tužna zbog Zaferove smrti, a Benu je pokušava utešiti. Jaman je srećan je što je uz Džansel u teškim trenucima, no ona ne može zaboraviti Ali Kemala. Onur zamoli Benu da zajedno sa Šeherezadom gledaju Žalinu izjavu na televiziji. Fusun iznenadi Ali Kemala predlogom da se rastanu te da ona, zajedno s devojčicama, ode živeti kod majke. Onur i Kerem po prvi puta otvoreno razgovaraju o svojem prijateljstvu. Šeherezada ne može oprostiti Keremu što je čitavo vreme varao njenu prijateljicu i što je hteo uništiti njenu vezu s Onurom. Obzirom da joj se nije javljao na telefon, Šeherezada odluči posetiti Onura.

69: Napetost između Onura i Kerema sve se više odražava na njihov posao. Onur očekuje od Šeherezade oproštaj nakon što je jedva izbegao smrt i rešio se kletve. Kerem i Benu obnove vezu, ali on ipak koristi svaku priliku da se zbliži sa Šeherezadom. Burhan odlazi na poslovni put u Rusiju i priprema se za nove investicije. Seval brine što bi se dugogodišnja tradicija Binjapija mogla raspasti zbog Keremove zaljubljenosti. I dok Ali Kemal ne misli ni na šta osim na Džansel, njegove kćeri beže od kuće. Iako je pristala sastati se s Onurom, Šeherezada ipak u zadnji tren otkaže susret.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *