Kako da nazovem ovu ljubav? – 159. epizoda - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 159. epizoda

By  | 

Collage

Kuši i Arnav se gledaju. Njoj od iznenađenja ispadne đalebi iz ruke, ali ona to ni ne primeti, trepće kao usporeni snimak 😀 Ide “Raba ve”.

Akaš i Pajal stidljivo požele jedno drugom srećnu Novu godinu. On pruži svoju ruku ka njoj i ona je prihvati.

Kao i obično, Kuši je prva koja reaguje, tako da njen povik: “TI??!” zapreti da probudi celu kuću.
Arnav pogleda unaokolo, “uplašen” da bi Kuši mogla probuditi nekoga, pa procedi: “Ućuti!”
Kuši lepo ne može da veruje šta čuje, pa istim tonom upita: “ŠTAA?!”
Počne žustro da ga ispituje otkud on tu i kako je ušao. Arnav pokušava da joj objasni da mu je ostao telefon u sobi, ali Kuši ne zanima njegovo objašnjenje i kaže mu: “Tvoj telefon nije sam dospeo ovamo, mora da je došao sa tobom!”
On je njoj rekao da će zabrljati i doći pred njega, a u stvari je on zabrljao i došao kod nje da joj upropasti narednu godinu. Njen monolog ne dozvoljava Arnavu ni “a” da kaže. Kuši nastavi sva nesrećna da žali što je videla njegovo lice u ponoć, kaže mu kako nije htela da izlazi iz kuće iz straha da ga ne vidi. Pita ga kako je ušao, a onda ugleda otvoren prozor, priđe mu i šokirano pretpostavi da je ušao kroz prozor. Arnavu je dosta njene drame, prilazi joj, gura je uza zid i stavlja joj ruku na usta :D: “Ućuti! Ućuti, Kuši Kumari Gupta! I ja znam da vičem, znaš?! Ali ako ja viknem, tvoji će se probuditi, a onda će shvatiti da tvoja “seka” nije kod kuće!”
Kuši šokirano pogleda njega, pa prazan krevet, pa opet Arnava.
Ona napokon uspe da skloni njegovu ruku pa panično vikne: “Seka!!”
Arnav joj preti prstom, pa Kuši sad malo tiše pita: “Seka!”
Arnav objašnjava da je ona izašla sa Akašem. Kuši se malo smiri.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akaš pokloni Pajal slatkiše iz Laknova. Potom ponovo zatraži njenu ruku i kaž joj da mu obeća da neće razmišljati o napuštanju porodice, jer kako ona postaje član njegove porodice, tako i on postaje član njene. On samo želi da ona bude srećna. Pajal je dirnuta i odgovori da njena sreća leži u njegovoj. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *