Kako da nazovem ovu ljubav? – 159. epizoda - Page 6 of 6 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 159. epizoda

By  | 

tumblr_inline_nsibrxc64d1ql30wo_1280Arnav šetka i on tako za njom i postavlja joj pitanja: “What the…? Šta je NK radio ovde? A to cveće?? Je li…?”
Pošto Kuši samo ćuti i šetka, Arnav stane ispred nje, kako bi je naterao da stane, te je nervozno upita: “Šta ti se desilo? Jesi li dobro?”
Kuši: “Kako da budem dobro kad sam videla tvoje lice u ponoć? (Spusti buket na sto.) Gledaj, idi pre nego što se tetka uđe u sobu! Tako ti boga, idi!”
Arnavu nisu baš godile njene reči. On pođe, ali oboje stanu jer se začuje tetkin glas.
Za Kuši je to već previše stresa, hvata se za glavu i popčinje da bogorada kao tetka: “Aj Nandkišore!”
Arnav je iznerviran i veli da on lepo ide, a tetka neka misli šta god hoće. Kuši ga zgrabi za ruku i skloni od vrata, dovede ga do kreveta i pita je li poludeo, ako tetka vidi diktatora 😀 ima haos da napravi. Tetka zove Kuši da otvori vrata. Kuši zamoli Arnava da legne na krevet i pokrije se.
Arnav ne može da veruje: “Jesi li ti poludela?”
Kuši počne da brblja i gestikulira sto na sat, kaže mu da jeste poludela, ali neka on legne, jer ako tetka vidi njega, onda će saznati i da joj sestra nije tu. Tu se silno razmahala rukama, te slučajno gurne Arnava i on padne na krevet. Pogledaju se iznenađeno, a onda Kuši radosno izjavi da je očigledno to (da Arnav legne na krevet :D) i boginjina volja, te ga zgrabi za noge, lepo ga namesti na krevet, i pokrije ga ćebetom 😀 Arnav protestuje, ali uzalud, nema gde. Kuši se malo pribere pa otvori tetki vrata. Tetka je donela još jedno ćebe, počinje da grdi Kuši što ne otvara. Veli da je došla da proveri Pajal. Pođe ka krevetu, ali joj se Kuši ispreči. Tetka je natera da se skloni, zove Pajal. Kuši dolazi do kreveta, seda na samu ivicu, opet se na neki način ispreči. Kaže tetki da Pajal spava. Arnav ispod ćebeta samo čeka kad će biti otkriven. Tetka pita Kuši što i ona onda ne spava, kad Pajal spava. Tera je da legne. Kuši se unervozi i ustane, pa kaže tetki da je ona dobro, samo neka ide ona da spava. Međutim, tetka ne odustaje. Kuši je na kraju preklinje da ide na spavanje. Tetka neće ni da čuje, počne da je grdi i naredi joj da legne. Kuši pogledava mesto na kom leži Arnav, ne bi da legne pored njega, guta knedle. Jedva nekako ponovo sedne na krevet. Tetka je tera da legne. Kuši se jedva spusti na krevet i to tako da bude što dalje od Arnava 😀

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledećoj: Tetka je napustila sobu, a Kuši se sva stisla u krevetu i zatvorila oči. Arnav skida ćebe, pridiže se da opali paljbu po Kuši, ali totalno smekša čim je ugleda čvrsto zatvorenih očiju i sa pramenovima koji joj padaju po licu. Kreće rukom da joj skoni kosu s lica… Ide “Raba ve”. 🙂

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *