Kako da nazovem ovu ljubav? – 159. epizoda - Page 2 of 6 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 159. epizoda

By  | 

Collage

Kuši i Arnav stoje kraj prozora, on vadi telefon. Kuši se zaneseno nasmeši pa izjavi da je Akašev postupak znak prave ljubavi. Arnav se neizanteresovano skloni, a Kuši u onom zanosu izjavi da je vrlo teško poverovati da su Akaš i Arnav braća.
Arnav stane pa uvređeno upita: “Izvini šta??”
Priđe joj namršteno je gledajući.
Kuši shvati da se izlanula, pregrize jezik pa pokuša da objasni da je mislila na to da je Akaš sve uradio iz ljubavi. Arnava ne zanimaju te “filmske gluposti” oko ljubavi. Kuši se ljuti i veli da su za njega to gluposti jer on ne veruje u ljubav.
Arnav: “Tako je. Ne verujem.”
Kuši ga samo gleda. Arnav pođe, ali ga ona oslovi: “Arnav ji.”
On je nekako s nadom pogleda. Kuši pokuša da mu objasni kako se oseća, kaže mu da ljudi oko njih za Novu godinu svojim voljenim osobama žele sreću, nadaju se najboljem za njih, te prve noći Nove godine rastu nove nade i snovi.
A onda doda iskreno se pitajući: “Ali ti… Ti si toliko ogorčen da je za tebe ljubav glupost? Zašto je to tako?”
Arnava su njene reči očigledno pogodile u samu srž, te joj drčno priđe. Kuši opet ustukne.
Arnav: “Oni koji žele stvari su ludi – niko ništa ne dobija samo zato što jednostavno to poželi. Sve je to glupost i svet ne postaje lepši zbog nekog tamo veštačkog cveća i zvezda. Svet je bezosećajan i okrutan kao što je uvek i bio. Ali ti to ne razumeš.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *