Kako da nazovem ovu ljubav? – 159. epizoda - Page 3 of 6 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 159. epizoda

By  | 

11Okrene se da ode, ali ga Kuši upita zašto misli da ne razume.
Arnav se sa smeškom okrene: “Mislio sam da nećeš pitati. Zato što nemaš dovoljno mozga.”
Kuši se uvredi do srži. Arnav pođe da otvori vrata, ali Kuši doleti do njega spremna da mu očita bukvicu. Međutim, neko pokuca na ulazna vrata. Arnav i Kuši se iznenađeno pogledaju. Pred vratima prikazuju NK-a sa prelepim buketom crvenih ruža i kezom od uva do uva. Pogleda na sat i primeti da je zakasnio 5 minuta, ali to mu nije previše bitno, bitno je da će videti Kuši.
Kuši sine da je to možda Pajal došla kući, ali joj onda postane čudno, ako je to ona, zašto kuca. Kuši izađe da proveri ko je, a Arnav pođe za njom. Međutim, Kuši se šokira kad spazi tetku koja je krenula ka vratima, te požuri nazad u sobu, odgurnuvši Arnava koji je stajao na vratima. Počne da zaključava vrata dok Arnav glasno protestuje.
Sad Kuši izbezumljeno njemu prekrije usta rukama: “Tako ti Boga, ućuti, čuće nas!”
Tetka sva sanjiva, mumlajući krene da otvori vrata. NK sav srećan okrene leđa vratima i zatori oči u iščekivanju da vidi Kuši. I tetka i on se zgranu kad ugledaju jedno drugo, samo što je tetka jako zadovoljna, dok je NK izbezumljen. Ona dohvati NK-a za braze i protrese ih 😀 NK štucne od muke. Tetka je blažena, veli da je imala želju da vidi Nandkišora (Boga) i eto njega. NK zamisli kako stoji pred oltarom sa mladom kojoj je spušten veo i srećno izgovara “da”. Mlada skida veo, to je tetka 😀 i stidljivo veli da i ona njega prihvata za muža 😀 NK je šokiran i počinje da viče “neeeeeeeeeeee”! Tetka ga hvali pa ga napokon upita otkud on. Zove ga da uđe. NK ne želi, ali ga tetka uvuče unutra. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *